BRANŞ DERSLERİ

» MENTAL ARİTMETİK EĞİTİMİ

» YABANCI DİL - İNGİLİZCE

1

Satranç her yaştaki oyuncunun oynayabileceği bir oyun olduğu gibi her yaşta da öğrenilebilen bir oyundur. Ancak Çocukların zihinsel gelişimi düşünüldüğünde, satranca erken yaşlarda başlamanın önemi açıktır. Bilimsel çalışmalar çocuklarda yeteneğin gelişiminin 2 ile 6 yaşlar arasında daha hızlı olduğunu ortaya koymaktadır. Okulumuzda satranç oyun anlayışı ile başlar verilenler alındıkça, yenilerinin verilmesiyle devam eder. Derslerimiz her zaman monotonluktan uzak, heyecan verici bir tempoda sürdürülmektedir.

Ayrıca çocuklarımız satranç eğitimi ile sorumluluk almayı, eleştiri yapmayı, eleştiriyi kabul etmeyi öğrenir. Problem çözme becerileri gelişirken, mantıklı karar verip, planlı hareket etme becerisi, kazanmayı ve kaybetmeyi olgunlukla karşılama becerileri kazanırlar.